12 Ιουνίου 2015

Σελίδα 1η: Τα μήλα



1. Δανείστηκα και εκτύπωσα το πατρόν από το blog jocelynandjason.blogspot.gr (a special thanks to Jocelyn for sharing her tree quiet book design with us!!! Keep up the good work!!!).  

2. Ξεπατίκωσα τον κορμό και το καλάθι σε μία καφέ τσόχα, τη φυλλωσιά σε πράσινη, και τα μήλα σε κόκκινη και τα έκοψα γύρω-γύρω.

3. Διάλεξα ένα αφρώδες φύλο με προσχεδιασμένα μηλαράκια που βρήκα στο εμπόριο και ακούμπησα πάνω το δέντρο και το καλάθι για να δω πού πρέπει να τα κολλήσω.

4. Με ένα πιστόλι σιλικόνης, κόλλησα πάνω της τον κορμό του δέντρου, και μετά τις φυλλωσιές (για να μην φαίνεται η γραμμή από το μαρκαδόρο που σχεδίασα το περίγραμμα τα γύρισα ανάποδα).

5. Κόλλησα το "καλάθι" με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χαλαρό και να δημιουργεί ένα "τσεπάκι" για να μπαίνουν τα μήλα.

6. Κόλλησα από μισό βέλκρο σε κάθε μήλο. Αφού αποφάσισα πού θα μπαίνουν πάνω στο δέντρο, κόλλησα ένα αντίθετο μισό βέλκρο πάνω στο δέντρο. Έτοιμο!



Μικρές συμβουλές…

α. Τα μικρά πιστολάκια σιλικόνης σαν το δικό μου, δεν αναπτύσσουν μεγάλες θερμοκρασίες και η σιλικόνη στεγνώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορα. Ακούμπα το σχέδιό σου πάνω στην επιφάνεια που θες να το κολλήσεις και κόλλα το σταδιακά.

β. Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι χαμηλές αλλά ΚΑΙΕΙ!!! Μεγάλη προσοχή λοιπόν!

γ. Το crash test με τη μικρή μου, με έμαθε ότι αν και το τσεπάκι είναι μικρούλι, τα μικρά χεράκια της δεν μπορούν να βγάλουν-βάλουν εύκολα τα μήλα. Χρειάζεται καθοδήγηση και βοήθεια :-).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου